Sunday, May 3, 2009

Jeff Hardy Paint Face Game





potato gnocchi, ricotta, Romania, goodies ... here are my top favorites! Preparing
relaxes me, it's so quick and easy to obtain a beautiful tray ...
And above all that they ought not to take pleasure in a bag at the supermarket, but to go beyond looking at the bench with satisfaction;)

For the gnocchi alla romana ho sempre avuto una predilezione speciale: vederli nelle gastronomie, cosi belli, perfetti e soprattutto con il loro sapore squisito...dovevo assolutamente provare a farli in casa, altrimenti ne avrebbe risentito il mio portafoglio!

La ricetta che vi propongo garantisce un ottimo risultato, e il tocco finale è stato dato da una cascata di burro fuso che con il calore del forno e la spolverizzata di formaggio grattugiato si è trasformato in una deliziosa crosticina.

GNOCCHI ALLA ROMANA

ingredienti

250gr di semolino

1lt di latte

2 egg yolks 100g butter

grated cheese to taste

a pinch of salt


In a saucepan boil the milk with a pinch of salt and 50 grams of butter.
Incorporate the meal, pouring rain, and stir for a couple of minutes until the mixture thickens.
Remove the pan from the heat and add the egg yolks and a couple of tablespoons of grated cheese and mix well.
Place the dough on a pastry board, and when it has cooled cut from the molds circular thickness about half a centimeter.
Preheat the oven to 180 degrees.
Arrange the gnocchi in a pan, sprinkle with the remaining melted butter and a sprinkle of cheese.
Bake and cook for about 20 minutes, until golden brown.

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