Tuesday, March 16, 2010

Waterproof Clothing Pool Cleaning

roll sponge cake with whipped cream and strawberries



Il mercato alimentare sotto casa rappresenta per me una costante fonte di ispirazione...e di continua tentazione, ebbene sì! Mentre mi aggiro tra i banchi - con il fare di una bambina nel paese dei balocchi - la mia mente vaga, trasognante, goodness of those so elegantly exposed.

My eyes bounce from one point to another, before focusing on the deli counter, enchanted cottage cheese and raisins from the cake, then stopping at the fish counter, attracted by the smell of fried seafood and cod, which punctually every Friday peeps to make me fall into temptation.

My thoughts are awakened by a merchant that, presumably seeing undecided whether or not to buy its strawberries, makes me want with a 3 x 2 which I just can not say no!
;-) And here's to you ... tadadada : the first recipe of the season with the strawberries! E what is their best friend, if not the whipped cream?! ... Here they are perfect together in this roll of sponge cake !



ROLL SPONGE CAKE WITH STRAWBERRIES AND CREAM



ingredients for the sponge cake :



4 eggs 70 gr sugar

70 grams of flour

250 ml of whipping cream

250 gr

strawberry icing sugar to taste


To prepare the sponge cake in a ciotola sbattete gli albumi a neve fermissima,mentre in un'altra amalgamate i tuorli allo zucchero.
Aggiungete questo composto agli albumi, mescolando con cura dal basso verso l'alto; incorporate poi delicatamente la farina.
Stendete il tutto su di una leccarda rettangolare , rivestita da carta forno, e infornate per circa 20 minuti a 180 gradi.
Quando il pan di spagna si sarà raffreddato, spalmatelo di panna, montata con lo sbattitore elettrico, ed adagiate le fragole tagliate a tocchetti.
Arrotolatelo e spolverizzate con lo zucchero a velo.

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