Sunday, March 7, 2010

Hot Softball Bats 2010

Muffins double chocolate



You know what one of my favorite things about the beginning of a new semester in college? Prepare the cakes for the morning break, to enjoy a moment of sweetness with a good coffee! ... I just got off the Saturday morning market in the center, bears the list of ingredients the next day, in the calm of Sunday morning, I'll dig out from the pantry to make cookies, muffins, cakes ...
And bring joy to class, to offer mie amiche chiacchierando con loro del più e del meno, tra un boccone e l'altro ;-)

Questa settimana ho deciso di sfornare dei muffins, in seguito ad un suggerimento di una mia cara amica che adora quelli al cioccolato...come potevo dirle di no?!
Ho optato per una versione energetica e goduriosa, con l'aggiunta di gocce di cioccolato al cacao tradizionale. Gli apprezzamenti e la golosità con cui sono stati mangiati mi hanno fatto capire che sono stati approvati al 100%...pausa caffè da ripetere, of course!

MUFFINS AL DOPPIO CIOCCOLATO
dose per circa 15 muffins

ingredienti



370 grams of flour 230 g sugar 50 g cocoa



4 tablespoons chocolate chips

a teaspoon of vanilla extract and a yeast



500 ml milk 3 tablespoons oil semi


In a large bowl mix flour, sugar, cocoa and drops, vanilla and baking powder. In the center, pour the milk and oil and mix well.
Pour the mixture into muffin cups to be, filled to 2 / 3, and bake for about 20 minutes at 180 degrees.

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